Elke melding wordt ook bewaard in het in-app postvak, zodat je het kunt inhalen zelfs als je het push-bericht hebt gemist.
Open het postvak
Tap op Home de bel in de header. De badge geeft aan hoeveel meldingen ongelezen zijn. Het scherm Notifications (Meldingen) opent.
Lezen en reageren
- Filter met All (Alles), Unread (Ongelezen), Expenses (Uitgaven), Settlements (Vereffeningen) of Groups (Groepen).
- Tap op een melding om de gerelateerde uitgave, opmerking, geschil, groep of saldo te openen.
- Tap Mark all read (Alles als gelezen markeren) om de ongelezen badge te wissen.
- Verwijder een enkele melding uit de rij, of tap Delete all (Alles verwijderen) om alles in het huidige filter te verwijderen. De app vraagt Are you sure you want to delete … notifications? This action cannot be undone.
Wanneer de lijst leeg is, zie je No notifications yet (Nog geen meldingen) (You'll see notifications here when there's activity in your groups (Je ziet hier meldingen wanneer er activiteit in je groepen is)).
Goed om te weten
- Het verwijderen van meldingen verwijdert niet de uitgaven of opmerkingen waar ze naar verwijzen.
- Het postvak is gesynchroniseerd; lezen of verwijderen op het ene apparaat is van toepassing op de anderen.
- Om te voorkomen dat je een bepaald soort melding ontvangt, wijzig je de schakelaars in Notification Preferences (Meldingsvoorkeuren). Zie Manage push notifications (Push-meldingen beheren).
- De banner Push Notifications Disabled (Push-meldingen uitgeschakeld) bovenaan betekent dat de telefoon ShareCost-meldingen blokkeert; tap Enable in Settings (Inschakelen in Instellingen).
Web
Klik op de bel in de header om Notifications (Meldingen) te openen. Ongelezen items zijn gemarkeerd; klik op een item om het als gelezen te markeren, of klik op Mark all read (Alles als gelezen markeren). Wanneer er niets meer is, zie je All caught up (Volledig bijgewerkt).