Každé oznámenie sa uchovávajú aj v poste v aplikácii, takže sa môžete dozvedieť aj keď ste zmešli push správu.
Otvorte poštu
Na Home klepnite na zvonček v hlavičke. Odznak zobrazuje počet neprečítaných oznámení. Otvorí sa obrazovka Notifications.
Čítajte a konajte
- Filtrujte pomocou All, Unread, Expenses, Settlements alebo Groups.
- Klepnite na oznámenie, aby ste otvorili súvisiacu výdavok, komentár, spor, skupinu alebo zostatok.
- Klepnite na Mark all read, aby ste vyčistili odznak neprečítaných.
- Odstráňte jednotlivé oznámenie z jeho riadka alebo klepnite na Delete all, aby ste odstránili všetko v aktuálnom filtri. Aplikácia sa opýta Are you sure you want to delete … notifications? This action cannot be undone.
Keď je zoznam prázdny, zobrazí sa No notifications yet (You'll see notifications here when there's activity in your groups).
Dobré vedieť
- Odstránenie oznámení neodstráni výdavky ani komentáre, na ktoré odkazujú.
- Pošta je synchronizovaná; čítanie alebo mazanie na jednom zariadení sa aplikuje na ostatné.
- Ak chcete prestať prijímať určitý druh oznámenia, zmeňte prepínače v Notification Preferences, pozri Manage push notifications.
- Banner Push Notifications Disabled v hornej časti znamená, že telefón blokuje oznámenia ShareCost; klepnite na Enable in Settings.
Web
Kliknutím na zvonček v hlavičke otvoríte Notifications. Neprečítané položky sú zvýraznené; kliknutím na jednu ju označíte ako prečítanú alebo kliknutím na Mark all read. Keď už nič nezostane, zobrazí sa All caught up.