Hesabınızdan çıkış yapıldığında hesabınız ve verileriniz kalır; istediğiniz zaman tekrar oturum açabilirsiniz. Hesabınızı sildiğinizde kalıcı olarak kaldırılır.
Hesabınızdan çıkış yapın
- Profil sekmesini açın ve Çıkış Yap'a dokunun.
- Hesabınızdan çıkmak istediğinizden emin misiniz? sorusunu onaylayın.
Telefonun çevrimiçi olması sırasında çıkış yapın; böylelikle çevrimdışı yapılan değişiklikler önce gönderilir. Verileriniz sonraki oturum açışta tekrar indirilir.
Hesabınızı silin
- Profil sekmesini açın ve Hesabı Sil'e dokunun.
- Bu, hesabınızı ve tüm verilerinizi kalıcı olarak silecektir. Bu işlem geri alınamaz. uyarısını okuyun ve Devam Et'e dokunun.
- Emin misiniz? ekranında, Silme işlemini onaylamak için DELETE yazın: altında gösterilen kelimeyi yazın ve Sonsuza Dek Sil'e dokunun.
Uygulama neyin kaldırılacağını açıklar: Tüm gruplarınız, harcamalarınız ve mutabakatlarınız kalıcı olarak silinecektir. Bu işlem geri alınamaz.
Bilmenizde fayda var
- Silmeden önce bakiyelerinizi kapatın ve eğer başkaları tarafından kullanılan bir grubun tek yöneticisiyseniz, başka birini yönetici yapın, bkz. Yöneticileri yönetin ve üyeleri kaldırın.
- Tutmak istediğiniz şeyleri önce dışa aktarın, bkz. Harcamaları CSV dosyasına aktar.
- Artık bildirim almak istemiyorsanız ancak hesabı tutmak istiyorsanız, bunun yerine bunları kapatın, bkz. Push bildirimlerini yönet.
- Yalnızca bir cihazı kullanmayı bırakmak istiyorsanız, orada çıkış yapın; hesabınız diğerlerinde kullanılabilir kalır.
Web
Kenar çubuğu alt kısmında veya Profil sayfasında Çıkış Yap'a tıklayın. Hesap silme işlemi yalnızca mobil uygulamada kullanılabilir.