Als u zich afmeldt, blijft uw account en gegevens behouden; u kunt zich op elk moment opnieuw aanmelden. Als u uw account verwijdert, wordt dit permanent verwijderd.
Afmelden
- Open het tabblad Profile en tik op Sign Out.
- Bevestig Are you sure you want to sign out?.
Meld u af terwijl de telefoon online is, zodat eventuele offline gemaakte wijzigingen eerst worden verzonden. Uw gegevens worden bij de volgende aanmelding opnieuw gedownload.
Uw account verwijderen
- Open het tabblad Profile en tik op Delete Account.
- Lees This will permanently delete your account and all your data. This action cannot be undone. en tik op Continue.
- Typ bij Are you absolutely sure? het woord dat onder Type DELETE to confirm: wordt weergegeven en tik op Delete Forever.
De app geeft uitleg wat wordt verwijderd: All your groups, expenses, and settlements will be permanently deleted. This cannot be undone.
Goed om te weten
- Vereffend vóór het verwijderen uw saldi en zorg ervoor dat, als u de enige beheerder van een groep bent die anderen nog gebruiken, iemand anders beheerder wordt. Zie Manage admins and remove members.
- Exporteer eerst alles wat u wilt behouden. Zie Export expenses to a CSV file.
- Als u geen meldingen meer wilt maar het account wilt behouden, schakelt u deze uit. Zie Manage push notifications.
- Als u slechts één apparaat niet meer wilt gebruiken, meldt u zich daar af; uw account blijft op de anderen beschikbaar.
Web
Klik op Sign Out in de voettekst van de zijbalk of op de pagina Profile. Het verwijderen van het account is alleen beschikbaar in de mobiele app.