ShareCost Pomoc

Moje zmiany nie są wyświetlane dla innych członków

ENCSDEESFRITNLPLPTPT-BRRUSKTRUK

Zmiany przesyłane są z Twojego telefonu na serwer, a następnie do każdego innego członka. Jeśli coś wydaje się zablokowane, przejrzyj tę listę.

Sprawdź podstawy

  1. Upewnij się, że Twój telefon jest online. Zmiany dokonane offline są zapisywane na telefonie i wysyłane po ponownym połączeniu, zobacz Korzystanie z ShareCost bez połączenia internetowego.
  2. Pociągnij w dół na liście (Grupy, Wydatki lub Strona główna), aby odświeżyć.
  3. Poproś innego członka, aby zrobił to samo na swoim telefonie. Oba urządzenia muszą być online, aby zmiana dotarła.
  4. Upewnij się, że oboje patrzcie na tę samą grupę i że wydatek nie jest ukryty jako rozliczony (Pokaż … rozliczone wydatki).

Wiadomości, które możesz zobaczyć

Dwaj ludzie edytowali ten sam wydatek

Gdy dwaj członkowie edytują jeden wydatek, a jeden z nich jest offline, wersja zapisana ostatnia zastępuje drugą. Otwórz wydatek, sprawdź kwotę i podział, i popraw jeszcze raz, jeśli to konieczne. Każda edycja znajduje się w aktywności grupy, więc możesz zobaczyć, co się zmieniło.

Wciąż masz problem

  1. Wyloguj się podczas bycia online (Profil, Wyloguj się) i zaloguj się ponownie. To pobiera świeżą kopię Twoich danych.
  2. Upewnij się, że aplikacja jest zaktualizowana w App Store lub Google Play.
  3. Skontaktuj się z pomocą techniczną z Pomoc i samouczki i wskaż nazwę grupy, wydatek oraz wersję aplikacji pokazaną w Ustawienia, zobacz Uzyskaj pomoc, skontaktuj się z pomocą techniczną lub wyślij opinię.

Web

Aplikacja internetowa pokazuje aktualny stan serwera i aktualizuje się na żywo, gdy strona jest otwarta. Jeśli brakuje zmiany dokonanej na telefonie, telefon jeszcze nie został zsynchronizowany; odśwież stronę po przejściu telefonu do trybu online.

Powiązane artykuły
Czy ShareCost jest darmowy?
Mój kod zaproszenia lub link nie działa

Nie znaleźliśmy tego, czego szukasz? Skontaktuj się z pomocą